2012-09-25 07:46:57• hírek • Szatmár.ro

Új filmek, koncertek ezen a héten is!

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

A Grand Mall Cinema újdonságai:


Fék nélkül (Premium Rush) - Wile biciklis futár Manhattanben. Felvesz egy borítékot, amelyet a város másik végébe kell szállítania. Ez nem is nagy feladat, egészen addig, míg ki nem derül, hogy a csomag egy korrupt rendőr adatait tartalmazza, amelyre nem csak a címzettnek fáj a foga.



The Swenney - Színes brit akciófilm, bűnügyi, filmdráma, 2012. Rendező: Nick Love. Szereplők: Damian Lewis, Hayley Atwell, Ray Winstone, Paul Anderson, Ben Drew, Allen Leech, Kara Tointon.


Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Néptáncoktatás:


Szeptember 24-én, hétfőn újra várják a MADISZ néptáncoktatói azokat, akik szívesen megismernék különféle tájegységek táncait, vagy elmélyíteni szeretnék tánctudásukat.

17.30 órától veszi kezdetét a kezdő és haladó óvodás és kisiskolás gyermekek oktatása. A felcsíki és moldvai táncokon kívül most sárközi táncokkal is megismerkedhetnek a legkisebbek és természetesen nem maradhat el a már elsajátított népi játékok és népdalok listájának bővítése sem. A felnőttt kezdők oktatása 18.30 órakor kezdődik
, ők a múlt évben elsajátított szatmári táncok ismétlése után szilágysági táncokat tanulhatnak.

Filharmónia:


Brahms-koncerttel veszi kezdetét szeptember 27-én, csütörtök este a Szatmári Zenei Napok Nemzetközi Fesztivál, melyet immár XXXV. alkalommal rendez meg a szatmári filharmónia. Közreműködik Dana Borsan zongoraművésznő, vezényel Shinya Ozaki karmester. Műsoron Johannes Brahms 1. hangversenye és 1. szimfóniája.

Kiállítás:


Képzőművészeti kiállítás nyílt szeptember 20-án a Szatmári Megyei Tanács galériájában. Az érdeklődők november 7-ig több mint száz alkotást tekinthetnek meg. További információért kattints ide!

Szeptember 6-án kiállítás nyílt Lakatos Miklós festőművész, Mihai Coman Horia grafikus és Paduraru Giorgiana festőművésznő alkotásaiból a Polgármesteri Hivatal Galériájában. A rendezvényre a Szatmári Képzőművészek Egyesülete szervezésében kerül sor. A kiállítást október 17-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

A szatmárnémeti Alkotóház galériájában Keresztesi Monica és Olar Iulia festményei és grafikái várják a művészet iránt érdeklődőket egészen október 3-ig. A részletekért kattints ide!

Buli
:



Szeptember 29-én, szombat este újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: